Bedrijfsfilms die aansluiten bij het imago van het bedrijf

Een bedrijfsfilm is de ideale communicatietool om op een korte tijd de nodige interesse te wekken bij het doelpubliek.

Of u nu kiest voor een film met het oog op het werven van nieuwe klanten, het informeren van de eigen werknemers of het rekruteren van nieuw personeel: Film-It zorgt ervoor dat uw bedrijfsactiviteit op een unieke manier in beeld gebracht wordt en dankzij onze prachtige beelden zal uw bedrijf een sterk statement maken.

Verder is een bedrijfsfilm multi-inzetbaar: als eyecatcher op een beurs, ter promotie van een nieuw product,  voor het rekruteren en informeren van nieuwe werknemers en uiteraard op de website van het bedrijf.

Film-It centraliseert al deze toepassingen en biedt de bedrijfsfilm op verschillende formaten aan, een internetversie op Vimeo wordt trouwens altijd standaard meegeleverd.

Film-It maakt bedrijfsfilms die aansluiten bij het imago van uw bedrijf. We werken op basis van uw wensen en stellen na een eerste overleg een creatief concept voor.

We nemen het volledige productieproces voor onze rekening: preproductie, regie, camerawerk en post-productie. U heeft op elk moment inspraak tijdens dit proces. Met uw visie en onze know-how garanderen we een geslaagd eindresultaat.

Aarzel niet om ons te contacteren zodat we samen kunnen bekijken hoe we u bedrijf tegen een realistische prijs kunnen voorstellen!

Bedrijfsfilm

 

Voorbeelden